Ga naar inhoud

Buurtgids team

Annemarie van der Veen

Annemarie is de bedenker en mede-oprichter van Buurtgids. Zij heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Met haar achtergrond in het hotelmanagement beschouwt zij nu de buurt als het hotel. ‘Iedereen zich welkom en thuis laten voelen, erbij betrekken en zorgen dat zij het naar hun zin hebben in hun buurt’, zijn de redenen waarom zij onderneemt.  Projecten die zij heeft opgezet of aan meegewerkt zijn BuurtBalie, Indische BuurtgalaBuurtcamping, Gebiedonline.

“Ik ben zelf 20 keer verhuisd en weet hoe handig het is als iemand je even de leuke plekken en mensen van de buurt laat zien.”

Voordat zij sociaal ondernemer werd heeft zij als gids toeristen door Nederland geleid. Om met het rondleiden van mensen een blijvende impact te maken heeft ze Buurtgids bedacht. >> annemarie@buurtgids.nl

Joeri van de Riet

De samenleving is toe aan sociaal ondernemerschap. Mensen die een positief verschil maken door initiatief te nemen en goed vooruit te kijken. Dat komt in zoveel facetten van Buurtgids terug dat hij hier aan mee moest gaan werken.  Joeri’s passie is het verder brengen van bedrijfsconcepten die de wereld beter maken: sociaal ondernemingen van de toekomst. Hij doet dat vanuit zijn bedrijf Urban Impact. Deze wereldverbeteraars biedt Joeri workshops, training en het (samen) ontwikkelen van projecten. Hierdoor is hij dus logischerwijs bij Buurtgids terecht gekomen. Een prachtinitiatief met grote potentie. Joeri helpt mee in de  zakelijke ontwikkeling om van Buurtgids een volwassen organisatie te maken. >>joeri@buurtgids.nl

Liesbeth Modder

Sinds haar traject bij Starters4Communities zet Liesbeth al haar talent en enthousiasme in om mensen aan elkaar te verbinden. De dynamiek van het werken in de wijk en met verschillende soorten mensen maakt haar erg gelukkig. Ze heeft al op veel plekken in Amsterdam gewoond en wil nog veel meer ontdekken. Liesbeth is Buurtgids Stadscoordinator Amsterdam. Voor vragen over de huidige projecten kun je contact opnemen met Liesbeth, tel 0683263039 >> liesbeth@buurtgids.nl

 

Betty van der Heijden

Betty is financieel geschoold en heeft het hart op de goeie plek. Zij verzorgt de boekhouding voor Buurtgids.

>> betty@buurtgids.nl

 

 

Fotografie

Voor een groot deel van de foto’s en teksten van de ‘buurtboekjes’ danken wij Mila van Egmond.

Design

Springtide Studio’s heeft het Buurtgids-gevoel omgezet in een mooi design: creatief bureau voor concept, creatie en productie.

Website

Kyver ondersteunt ons op allerlei manieren rondom de website. Hun motto is: Samen gaan we voor communicatie met een positieve impact.

Vacatures

Wil jij helpen Buurtgids te versterken en bekend te maken? Kijk hier om te zien welke hulp we in ieder geval kunnen gebruiken.