Ga naar inhoud

Corona en Buurtgids

Vanaf september start Buurtgids weer buurttours. In aangepaste vorm, en met inachtneming van de RIVM maatregelen.

Ja we mogen weer langzaam op pad en we merken dat buurtgenoten ook weer meer van hun buurt willen genieten en dat met hun buren willen delen. Dus ga je (weer) mee op tour door je buurt? Ook om plekjes te ontdekken waar het nu rustig is. Lees ons protocol hier:

Protocol

We zorgen ervoor dat de groep niet te groot is, zodat mensen voldoende afstand kunnen houden en toch de gids kunnen verstaan.

Wij vermijden drukke straten en kleine pleinen. Ook gaan wij voorlopig niet naar binnen bij te kleine ruimtes Gelukkig blijft er genoeg interessants over! Voor het overige passen wij de richtlijnen toe die de RIVM en de overheid hebben gesteld.

 

Voor aanvang van de tour

  • De gids informeert of de deelnemers Corona gerelateerde klachten hebben. Mocht je klachten hebben of de gids twijfelt hierover, dan kan je helaas niet deelnemen. je kan je  dan voor een andere tourdatum inschrijven.
  • De gids neemt met je de volgende instructies door die voor de rondleiding van toepassing zijn

 

Tijdens de wandeling

  • De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk om tenminste 1,5 meter afstand te houden, van elkaar en tot de gids. Ook de gids houdt die afstand aan. Geef elkaar dus de ruimte.
  • Volg de aanwijzingen van de gids tijdens de wandeling over looproutes e.d.
  • De gids kan de wandeling beëindigen als de deelnemers zich onvoldoende houden aan de richtlijnen of als de gids zich onveilig voelt.

 

Heb je vragen of twijfels, neem vooral contact op met Maartje: maartje@buurtgids.nl of 06 1920 0148.